Inschrijven bij Woonburo Almelo kan heel eenvoudig via het inschrijfformulier op deze website. U vult de gevraagde gegevens in en betaalt eenvoudig en veilig via iDEAL. Met uw inschrijving kunt u reageren op het complete woningaanbod van de aangesloten woningcorporaties.

Houd uw gegevens bij de hand

Zorg dat u de volgende zaken bij de hand heeft voordat u start met de inschrijving:

  • Het actuele bruto jaarinkomen van u en eventueel uw partner.
  • Uw bankpas waarmee u de iDeal betaling kan voldoen.

U bent zelf verantwoordelijk voor het correct en actueel houden van uw persoonsgegevens. Woonburo Almelo wijst de vrijgekomen woningen op basis van uw ingevulde gegevens toe. Blijkt achteraf dat uw gegevens niet correct zijn, dan kan op grond daarvan de aanbieding ingetrokken worden.

Geen internet?

Heeft u geen beschikking over internet, maar wilt u zich toch graag inschrijven? U kunt bij beide corporaties terecht om u zich daar, met hulp van een medewerker, in te schrijven. U kunt ook contact opnemen met één van de deelnemende corporaties. Zij helpen u graag verder met uw inschrijving. De administratiekosten kunt u aan de balie van één van de corporaties via een pinbetaling voldoen.

Maatregelen coronavirus

Om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen, hebben de corporaties ook maatregelen genomen. Wij blijven woningen aanbieden. De fysieke/persoonlijke contacten bij bezichtigingen en opnames beperken wij tot een minimum.

De medewerkers doen hun werk vooral vanuit huis en onze kantoren zijn gesloten voor bezoekers. Dit kan tot een langere wachttijd bij het bellen en een langere reactietijd bij mailcontact leiden.

Wij doen ons best om iedereen zo snel en goed mogelijk te helpen.

Sluit melding