Om te kunnen reageren op een huurwoning of overig object zoals een garage, parkeerplaats of bergruimte moet u zijn ingeschreven als woningzoekende bij Woonburo Almelo.

Zo kunt u reageren
U kunt reageren als u bent ingelogd met uw persoonlijke account van Woonburo Almelo. Op de detailpagina van de huurwoning kunt u klikken op de knop 'Reageren'. Er geldt een maximum van drie reacties tegelijkertijd per type. Dus drie woningen en drie overige objecten. U ziet op Mijn woonburo uw lopende reacties en de historie van uw reacties.

Benodigde gegevens
Wanneer u op een huurwoning reageert en wordt uitgenodigd bij de corporatie voor een gesprek, dan is het belangrijk dat u een aantal gegevens op orde heeft.

  • Geldig identiteitsbewijs of titel voor verblijf
  • Een positieve verhuurdersverklaring van de afgelopen 3 jaar (als 
    u eerder gehuurd heeft) of momenteel huurt van een andere      verhuurder dan Beter Wonen of Sint Joseph Almelo
  • Een volledige en juiste inschrijving bij Woonburo Almelo
  • Een inkomensverklaring (IBRI)

Blijkt bij toewijzing dat de gegevens niet kloppen of onvolledig zijn, dan krijgt u de huurwoning niet aangeboden.

Maatregelen coronavirus

Om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen, hebben de corporaties ook maatregelen genomen. Wij blijven woningen aanbieden. De fysieke/persoonlijke contacten bij bezichtigingen en opnames beperken wij tot een minimum.

De medewerkers doen hun werk vooral vanuit huis en onze kantoren zijn gesloten voor bezoekers. Dit kan tot een langere wachttijd bij het bellen en een langere reactietijd bij mailcontact leiden.

Wij doen ons best om iedereen zo snel en goed mogelijk te helpen.

Sluit melding