Bent u op de eerste plaats geëindigd, dan ontvangt u bericht van de woningcorporatie die de huurwoning verhuurt. U wordt uitgenodigd voor een gesprek en een bezichtiging. Na dit gesprek besluit de corporatie of u de huurwoning definitief aangeboden krijgt.

Geen aanbieding
In een enkele situatie is het mogelijk dat u de huurwoning niet aangeboden krijgt. In dat geval krijgt u altijd uitleg waarom dat zo is. Samen met de corporatie bespreekt u wat voor u wel mogelijk is.

Groepsbezichtiging
Bij sommige huurwoningen nodigen wij meerdere woningzoekenden gelijktijdig uit voor het bekijken van de huurwoning. Bijvoorbeeld bij nieuwbouw. Tijdens een groepsbezichtiging is ook een medewerker van de corporatie aanwezig.

Inschrijving vervalt
Wanneer u een huurwoning heeft geaccepteerd, wordt uw inschrijving automatisch beëindigd en vervalt de inschrijfduur.

Maatregelen coronavirus

Om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen, hebben de corporaties ook maatregelen genomen. Wij blijven woningen aanbieden. De fysieke/persoonlijke contacten bij bezichtigingen en opnames beperken wij tot een minimum.

De medewerkers doen hun werk vooral vanuit huis en onze kantoren zijn gesloten voor bezoekers. Dit kan tot een langere wachttijd bij het bellen en een langere reactietijd bij mailcontact leiden.

Wij doen ons best om iedereen zo snel en goed mogelijk te helpen.

Sluit melding