In de detailpagina van een huurwoning vindt u al veel informatie over de woning. Voordat u gaat reageren op een huurwoning kunt u de woning altijd vanaf de buitenkant (straatzijde) bekijken. Wanneer u bericht krijgt dat u de eerste kandidaat bent en u wordt uitgenodigd voor een gesprek bij de corporatie, dan kunt u de huurwoning ook van binnen bekijken. Wanneer er nog iemand woont, gaat dit altijd in overleg met de huidige huurder. Als er niemand meer woont, nodigt de corporatie u uit voor het bekijken van de huurwoning.

Groepsbezichtiging
Bij sommige huurwoningen nodigen wij meerdere woningzoekenden gelijktijdig uit voor het bekijken van de woning. Bijvoorbeeld bij nieuwbouw. Tijdens een groepsbezichtiging is ook een medewerker van de corporatie aanwezig.

Maatregelen coronavirus

Om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen, hebben de corporaties ook maatregelen genomen. Wij blijven woningen aanbieden. De fysieke/persoonlijke contacten bij bezichtigingen en opnames beperken wij tot een minimum.

De medewerkers doen hun werk vooral vanuit huis en onze kantoren zijn gesloten voor bezoekers. Dit kan tot een langere wachttijd bij het bellen en een langere reactietijd bij mailcontact leiden.

Wij doen ons best om iedereen zo snel en goed mogelijk te helpen.

Sluit melding