Als u op de eerste plaats bent geëindigd, ontvangt u daarvan bericht via de e-mail. Via Mijn Woonburo geeft u aan of u nog steeds interesse heeft. Wilt u geen uitnodiging voor een gesprek voor de betreffende huurwoning ontvangen, dan kunt u dat daar kenbaar maken. U ontvangt dan geen uitnodiging en de huurwoning wordt aan de volgende kandidaat voorgelegd.

Wanneer u de huurwoning heeft bezichtigd en een persoonlijk gesprek heeft gehad bij de corporatie èn u voldoet aan alle voorwaarden, dan wordt de huurwoning aan u aangeboden.

Als u de aangeboden huurwoning accepteert, geeft u dat aan via Mijn Woonburo. U ontvangt daarna van de corporatie een oproep voor het tekenen van de huurovereenkomst.

Als u de aangeboden huurwoning accepteert en daarna alsnog weigert, moeten wij helaas administratiekosten bij u in rekening brengen. Dat is één maandhuur.

U mag de aangeboden huurwoning weigeren. Ook dat geeft u aan via Mijn Woonburo.

Let op
:
Na drie weigeringen wordt uw account geblokkeerd en kunt u niet meer reageren op het aanbod. In dit geval kunt u contact opnemen met één van de corporaties voor een toelichting. Weigeringen op overige objecten tellen hier niet in mee. 

Maatregelen coronavirus

Om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen, hebben de corporaties ook maatregelen genomen. Wij blijven woningen aanbieden. De fysieke/persoonlijke contacten bij bezichtigingen en opnames beperken wij tot een minimum.

De medewerkers doen hun werk vooral vanuit huis en onze kantoren zijn gesloten voor bezoekers. Dit kan tot een langere wachttijd bij het bellen en een langere reactietijd bij mailcontact leiden.

Wij doen ons best om iedereen zo snel en goed mogelijk te helpen.

Sluit melding