De energielasten vormen een groot deel van uw woonlasten. Let u dus bij het zoeken en reageren op een woning niet alleen op de kale huurprijs, maar kijkt u ook naar het energielabel van de woning. Een goed geïsoleerde woning scheelt aanzienlijk in de maandlasten. Daarnaast is het besparen van energie goed voor het milieu.

Energielabel A t/m G
Om het energieverbruik van een woning inzichtelijk te maken, heeft iedere woning een energielabel. Het energielabel (A t/m G) laat zien hoe energiezuinig een woning is. Van de isolatie van dak, muren, vloer en ramen tot de energiezuinigheid van de verwarmingsinstallatie. Heeft de woning het energielabel A? Dan is de woning zeer zuinig. Heeft de woning energielabel G? Dan kunt u er vanuit gaan dat uw energiekosten hoger zijn. Er kan door middel van bijvoorbeeld isolatie nog veel aan de woning verbeterd worden.

Meer informatie
Wilt u meer weten over het energielabel of energiebesparende maatregelen? Kijk dan eens op de volgende websites:
www.energielabel.nl
www.rijksoverheid.nl
www.milieucentraal.nl

Wilt u een energielabel van een woning opvragen? Kijk dan op www.ep-online.nl.

Maatregelen coronavirus

Om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen, hebben de corporaties ook maatregelen genomen. Wij blijven woningen aanbieden. De fysieke/persoonlijke contacten bij bezichtigingen en opnames beperken wij tot een minimum.

De medewerkers doen hun werk vooral vanuit huis en onze kantoren zijn gesloten voor bezoekers. Dit kan tot een langere wachttijd bij het bellen en een langere reactietijd bij mailcontact leiden.

Wij doen ons best om iedereen zo snel en goed mogelijk te helpen.

Sluit melding