Bent u op zoek naar een huurwoning, koopwoning, garage, bergruimte of parkeerplaats in Almelo, Wierden en Bornerbroek? Het complete aanbod van de aangesloten woningcorporaties vindt u hier op Woonburo Almelo.

Woonburo Almelo is een initiatief van Beter Wonen en Sint Joseph.

U vindt ook uitgebreide wijkinformatie en informatie over de verschillende nieuwbouwprojecten van de deelnemende corporaties.

Met tipberichten houden we u op de hoogte van vrijgekomen huurwoningen die voldoen aan uw woonwensen. Woonburo Almelo is dus dé website om ingeschreven te staan wanneer u op zoek bent naar woonruimte in Twente!

Vragen?

Heeft u vragen, kijk dan eerst op de pagina Zo werkt het. Waarschijnlijk vindt u daar al het antwoord op uw vraag. U kunt ook contact opnemen met één van de deelnemende corporaties.

Let op: Woonburo Almelo heeft geen eigen telefoonnummer.

Maatregelen coronavirus

Om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen, hebben de corporaties ook maatregelen genomen. Wij blijven woningen aanbieden. De fysieke/persoonlijke contacten bij bezichtigingen en opnames beperken wij tot een minimum.

De medewerkers doen hun werk vooral vanuit huis en onze kantoren zijn gesloten voor bezoekers. Dit kan tot een langere wachttijd bij het bellen en een langere reactietijd bij mailcontact leiden.

Wij doen ons best om iedereen zo snel en goed mogelijk te helpen.

Sluit melding