Uw inschrijving is een jaar geldig. Na een jaar ontvangt u van Woonburo Almelo bericht met de vraag of u uw inschrijving wilt verlengen. U verlengt uw inschrijving op deze website en betaalt hiervoor € 10,- per jaar. U kunt betalen via iDEAL.

Uitschrijving bij geen verlenging

Wanneer u uw inschrijving niet verlengt, wordt u automatisch uitgeschreven en vervalt uw inschrijfduur. Wij gaan er dan vanuit dat u niet langer een woning, garage, parkeerplaats of bergruimte zoekt en niet langer ingeschreven wilt staan.

Uitschrijving bij acceptatie van een huurwoning

Accepteert u een woning, dan wordt u automatisch uitgeschreven als woningzoekende zodra het huurcontract is getekend. Staat u ook ingeschreven voor een garage, parkeerplaats of bergruimte en u accepteert een huurwoning, dan blijft u ingeschreven voor deze overige objecten.

Accepteert u een garage, parkeerplaats of bergruimte, dan wordt u automatisch uitgeschreven voor de overige objecten, zodra het huurcontract is getekend.

Maatregelen coronavirus

Om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen, hebben de corporaties ook maatregelen genomen. Wij blijven woningen aanbieden. De fysieke/persoonlijke contacten bij bezichtigingen en opnames beperken wij tot een minimum.

De medewerkers doen hun werk vooral vanuit huis en onze kantoren zijn gesloten voor bezoekers. Dit kan tot een langere wachttijd bij het bellen en een langere reactietijd bij mailcontact leiden.

Wij doen ons best om iedereen zo snel en goed mogelijk te helpen.

Sluit melding