Voor een inschrijving als woningzoekende betaalt u € 25,- administratiekosten. U kunt dit bedrag eenvoudig en veilig betalen via iDEAL.

Verlengen

Het jaarlijks verlengen van uw inschrijving kost € 10,-. Ook dit bedrag kunt u betalen via iDeal. Elk jaar ontvangt u een e-mail van Woonburo Almelo met verzoek of u uw inschrijving wilt verlengen.

Overige objecten

Bent u op zoek naar een garage, parkeerplaats of bergruimte, dan is uw inschrijving gratis.

Koopwoning

Bent u op zoek naar een koopwoning, dan hoeft u zich niet in te schrijven en betaalt u geen inschrijfgeld. Als u reageert op een koopwoning, wordt uw reactie aan één van onze makelaars doorgestuurd. De makelaar neemt vervolgens contact met u op.

Inschrijven bij Woonburo Almelo doet u heel eenvoudig via het inschrijfformulier op deze website. Met uw inschrijving kunt u reageren op het complete woningaanbod van de aangesloten woningcorporaties.

 

Maatregelen coronavirus

Om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen, hebben de corporaties ook maatregelen genomen. Wij blijven woningen aanbieden. De fysieke/persoonlijke contacten bij bezichtigingen en opnames beperken wij tot een minimum.

De medewerkers doen hun werk vooral vanuit huis en onze kantoren zijn gesloten voor bezoekers. Dit kan tot een langere wachttijd bij het bellen en een langere reactietijd bij mailcontact leiden.

Wij doen ons best om iedereen zo snel en goed mogelijk te helpen.

Sluit melding