Wilt u reageren op een huurwoning, garage, bergruimte of parkeerplaats? Dan moet u bij Woonburo Almelo ingeschreven staan als woningzoekende. Met uw inschrijving kunt u reageren op al het aanbod van de aangesloten woningcorporaties Beter Wonen en Sint Joseph. De corporaties bieden huurwoningen, koopwoningen, garages, bergingen en parkeerplaatsen aan.

Houd uw gegevens bij de hand

Zorg dat u de volgende zaken bij de hand heeft voordat u start met de inschrijving:

  • Het BSN-nummer van u en eventueel uw partner.
  • Het actuele bruto jaarinkomen van u en eventueel uw partner.
  • Uw bankpas waarmee u de iDeal betaling kan voldoen.

Heeft u geen beschikking over internet, maar wilt u zich toch graag inschrijven? Neem dan contact op met één van de aangesloten corporaties. Wij helpen u graag verder met uw inschrijving. De administratiekosten kunt u aan de balie van één van de corporaties via pinbetaling voldoen. Bij Sint Joseph kunt u ook contant betalen.

Maatregelen coronavirus

Om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen, hebben de corporaties ook maatregelen genomen. Wij blijven woningen aanbieden. De fysieke/persoonlijke contacten bij bezichtigingen en opnames beperken wij tot een minimum.

De medewerkers doen hun werk vooral vanuit huis en onze kantoren zijn gesloten voor bezoekers. Dit kan tot een langere wachttijd bij het bellen en een langere reactietijd bij mailcontact leiden.

Wij doen ons best om iedereen zo snel en goed mogelijk te helpen.

Sluit melding