Bent u ingeschreven bij Woonburo Almelo, dan kunt u zelf reageren op elke huurwoning die vrijkomt. Daarvoor moet u eerst inloggen.

U kunt uw zoekprofiel opgeven, zodat huurwoningen die aan uw woonwensen voldoen automatisch bovenaan komen te staan op de startpagina wanneer u bent ingelogd.

Wanneer u op een detailpagina van een woning kijkt, ziet u meteen wat de slagingskans is als u op de huurwoning zou reageren. Dat is aangegeven met sterren. Hoe meer sterren, hoe groter de kans dat u hoog op de kandidatenlijst eindigt. Hoeveel sterren er staan, hangt af van uw inschrijftijd, de buurt en het type woning.

Met uw inschrijving kunt u ook uw geschiedenis van reacties bijhouden. U ziet in Mijn Woonburo direct op welke voorlopige plaats u staat nadat u op een woning heeft gereageerd. Dit kan nog wijzigen tijdens de publicatietijd van de advertentie.

Alle correspondentie tussen u en Woonburo Almelo, zoals brieven, e-mails, aanbiedingen en herinneringen, vindt u op uw persoonlijke pagina Mijn correspondentie.

 

Meer weten over Mijn Woonburo >>