Bent u ingeschreven bij Woonburo Almelo, dan kunt u zelf reageren op elke huurwoning die vrijkomt. Daarvoor moet u eerst inloggen.

U kunt uw zoekprofiel opgeven, zodat huurwoningen die aan uw woonwensen voldoen automatisch bovenaan komen te staan op de startpagina wanneer u bent ingelogd.

Wanneer u op een detailpagina van een woning kijkt, ziet u meteen wat de slagingskans is als u op de huurwoning zou reageren. Dat is aangegeven met sterren. Hoe meer sterren, hoe groter de kans dat u hoog op de kandidatenlijst eindigt. Hoeveel sterren er staan, hangt af van uw inschrijftijd, de buurt en het type woning.

Met uw inschrijving kunt u ook uw geschiedenis van reacties bijhouden. U ziet in Mijn Woonburo direct op welke voorlopige plaats u staat nadat u op een woning heeft gereageerd. Dit kan nog wijzigen tijdens de publicatietijd van de advertentie.

Alle correspondentie tussen u en Woonburo Almelo, zoals brieven, e-mails, aanbiedingen en herinneringen, vindt u op uw persoonlijke pagina Mijn correspondentie.

 

Meer weten over Mijn Woonburo >>

Maatregelen coronavirus

Om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen, hebben de corporaties ook maatregelen genomen. Wij blijven woningen aanbieden. De fysieke/persoonlijke contacten bij bezichtigingen en opnames beperken wij tot een minimum.

De medewerkers doen hun werk vooral vanuit huis en onze kantoren zijn gesloten voor bezoekers. Dit kan tot een langere wachttijd bij het bellen en een langere reactietijd bij mailcontact leiden.

Wij doen ons best om iedereen zo snel en goed mogelijk te helpen.

Sluit melding