Algemene voorwaarden

U bent minimaal 18 jaar. Ben je jonger dan 18 jaar en op zoek naar een kamer in Almelo? Neem dan contact op met één van de aangesloten corporaties.

Met een inschrijving bij Woonburo Almelo geeft u aan akkoord te gaan met het gebruik van uw persoonlijke gegevens voor een woningaanbieding door alle partijen die adverteren via de website. Deelnemende partijen aan Woonburo Almelo behandelen uw persoonlijke gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid.

U mag als woningzoekende één keer ingeschreven staan, als aanvrager of als medeaanvrager. Staat u vaker als aanvrager of medeaanvrager ingeschreven, dan verwijdert Woonburo Almelo de inschrijvingen die gedaan zijn na de eerste inschrijving. Heeft u op dat moment een voorlopige woningaanbieding, dan wordt deze ingetrokken.

Wanneer een woning door meerdere volwassenen gehuurd en/of bewoond gaat worden, vul dan ook de gegevens van deze medehuurder(s) en/of bewoners volledig in via dezelfde inschrijving.

U bent zelf verantwoordelijk voor het op tijd doorgeven van wijzigingen in persoons-, inkomens- en adresgegevens. Woonburo Almelo houdt geen rekening met gegevens die niet op tijd zijn doorgegeven.