Als u op de eerste plaats bent geëindigd, ontvangt u daarvan bericht via de e-mail. Via Mijn Woonburo geeft u aan of u nog steeds interesse heeft. Wilt u geen uitnodiging voor een gesprek voor de betreffende huurwoning ontvangen, dan kunt u dat daar kenbaar maken. U ontvangt dan geen uitnodiging en de huurwoning wordt aan de volgende kandidaat voorgelegd.

Wanneer u de huurwoning heeft bezichtigd en een persoonlijk gesprek heeft gehad bij de corporatie èn u voldoet aan alle voorwaarden, dan wordt de huurwoning aan u aangeboden.

Als u de aangeboden huurwoning accepteert, geeft u dat aan via Mijn Woonburo. U ontvangt daarna van de corporatie een oproep voor het tekenen van de huurovereenkomst.

Als u de aangeboden huurwoning accepteert en daarna alsnog weigert, moeten wij helaas administratiekosten bij u in rekening brengen. Dat is één maandhuur.

U mag de aangeboden huurwoning weigeren. Ook dat geeft u aan via Mijn Woonburo.

Let op
:
Na drie weigeringen wordt uw account geblokkeerd en kunt u niet meer reageren op het aanbod. In dit geval kunt u contact opnemen met één van de corporaties voor een toelichting. Weigeringen op overige objecten tellen hier niet in mee.