Op Mijn Woonburo vindt u alle informatie over uw inschrijving, uw zoekprofiel en uw reacties. U bekijkt en wijzigt al uw gegevens daar eenvoudig en snel. Log eerst in met uw gebruikersnaam en wachtwoord.

Wanneer u een huurwoning aangeboden krijgt, of uw inschrijving wilt verlengen, dan krijgt u hiervan een melding via de e-mail. De huurwoning accepteren of weigeren en het verlengen van uw inschrijving doet u ook via Mijn Woonburo.

Het is belangrijk dat u de gegevens van uw inschrijving goed bijhoudt. Gaat u bijvoorbeeld verhuizen, krijgt u een nieuw telefoonnummer, heeft u een nieuw e-mailadres of verandert het aantal personen in de inschrijving? Wijzig uw gegevens dan zo snel mogelijk op Mijn Woonburo.

Let op: alleen op basis van juiste en volledige gegevens van uw inschrijving bieden wij u een woning aan.

Maatregelen coronavirus

Om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen, hebben de corporaties ook maatregelen genomen. Wij blijven woningen aanbieden. De fysieke/persoonlijke contacten bij bezichtigingen en opnames beperken wij tot een minimum.

De medewerkers doen hun werk vooral vanuit huis en onze kantoren zijn gesloten voor bezoekers. Dit kan tot een langere wachttijd bij het bellen en een langere reactietijd bij mailcontact leiden.

Wij doen ons best om iedereen zo snel en goed mogelijk te helpen.

Sluit melding