Bij Mijn reacties ziet u op welke huurwoningen u op dit moment heeft gereageerd. U kunt op drie huurwoningen tegelijk reageren. Lopen er op dat moment minder dan drie reacties, dan kunt u direct naar het woningaanbod om nog een reactie te plaatsen.

U ziet uw voorlopige positie bij de huurwoning waarop u heeft gereageerd. Deze kan nog veranderen in de looptijd van de advertentie, als ook andere woningzoekenden op deze huurwoning reageren.

Ook vindt u bij Mijn reacties de historie van uw reacties. Dat zijn huurwoningen waar u op heeft gereageerd, waarvan de reactietermijn is verstreken. U ziet daar:

  • wat de status van deze woning is, bijvoorbeeld In behandeling of Geaccepteerd ( door een andere woningzoekende). 
  • op welke positie u staat. Daarmee kunt u inschatten wat de slagingskans is. Staat u op plek twintig, dan is de kans dat u de woning krijgt minder groot dan wanneer u tweede bent.

Als u wordt uitgenodigd voor een gesprek, vindt u dat ook bij Mijn reacties.

Maatregelen coronavirus

Om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen, hebben de corporaties ook maatregelen genomen. Wij blijven woningen aanbieden. De fysieke/persoonlijke contacten bij bezichtigingen en opnames beperken wij tot een minimum.

De medewerkers doen hun werk vooral vanuit huis en onze kantoren zijn gesloten voor bezoekers. Dit kan tot een langere wachttijd bij het bellen en een langere reactietijd bij mailcontact leiden.

Wij doen ons best om iedereen zo snel en goed mogelijk te helpen.

Sluit melding