Bent u blij verrast of juist niet tevreden? Laat het ons weten!

Bent u blij met Woonburo Almelo? Of bent u juist niet zo tevreden? Wij horen dat graag. Op die manier helpt u ons om onze dienstverlening te verbeteren. U kunt uw complimenten, klachten en tips aan ons melden via info@woonburoalmelo.nl.

Klacht over Woonburo Almelo

Heeft u een klacht over Woonburo Almelo ingediend? Dan nemen wij contact met u op. Wij proberen in overleg met u tot een oplossing te komen. Lukt dit niet, dan wordt uw klacht behandeld door de Klachtencommissie Woningcorporaties Twente e.o.

Klacht over deelnemende corporatie

Heeft u een klacht over één van de deelnemende corporaties? Neemt u dan contact op met de betreffende corporatie. Op de contactpagina vindt u de contactgegevens van de deelnemende corporaties. Komt u met de corporatie niet tot een oplossing? Raadpleeg dan de website van de Klachtencommissie Woningcorporaties Twente e.o.

Maatregelen coronavirus

Om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen, hebben de corporaties ook maatregelen genomen. Wij blijven woningen aanbieden. De fysieke/persoonlijke contacten bij bezichtigingen en opnames beperken wij tot een minimum.

De medewerkers doen hun werk vooral vanuit huis en onze kantoren zijn gesloten voor bezoekers. Dit kan tot een langere wachttijd bij het bellen en een langere reactietijd bij mailcontact leiden.

Wij doen ons best om iedereen zo snel en goed mogelijk te helpen.

Sluit melding